Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Förbundsstyrelsen har ordet: Tack och glad sommar!

Placeholder

Förbundssstyrelsen har ordet och passar på att rikta ett stort tack till alla inom svensk konståkning för den gångna säsongen.

Sommaren är här, och vi vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till alla inom svensk konståkning för den fantastiska säsong som vi nu lägger bakom oss. Svensk konståkning har under säsongen uppnått historiska milstolpar, mött utmaningar, utvecklats och fortsatt på vår gemensamma väg framåt. Det är tack vare er alla som utgör svensk konståkning som vi har möjlighet att driva svensk konståkning framåt.

TACK

…till alla er som engagerar sig i våra föreningar. Utan ert ideella engagemang skulle svensk konståkning inte vara möjlig. Ni är hjärtat i vår gemenskap.

…till våra tävlingsarrangörer och tekniska funktionärer. Ni är de osynliga hjältarna bakom varje tävling. Ert arbete i kulisserna gör det möjligt för våra åkare att tävla på alla nivåer.

…till våra åkare och tränare. Ni har kämpat, tränat och presterat på såväl tränings- som tävlingsis. Era insatser inspirerar och driver oss att fortsätta arbetet för Alla på is, hela livet. Vi ser fram emot att se er fortsätta utvecklas nästa säsong.

…till alla er som engagerat er i våra kommittéer och distrikt. Ni är en central del i det vi kallar svensk konståknings motor som driver utvecklingen av svensk konståkning.

…till förbundskansliet under ledning av förbundschefen Linda Andreasson. Ni är en nyckelfunktion i vårt förbunds utvecklingsarbete tillsammans med kommittéer, distrikt och föreningar.

Nu är det dags att ladda batterierna, njuta av sommaren och förbereda oss för ännu en spännande säsong, säsongen 2024/25. Det finns mycket att se fram emot med Convention, SM-tävlingar, JVM i synkro på hemmaplan och den konståkningsglädje vi ser på och utanför isen från de allra yngsta till de äldsta konståkarna.

Tack återigen för all glädje, glöd och gemenskap! Vi ses igen efter sommaren, redo att ta oss an nya utmaningar!

Vi önskar er alla en härlig sommar!

Med konståkningshälsningar

/Förbundsstyrelsen

 

Publicerad: 2024-06-28

Senast uppdaterad: 2024-06-28

Samarbetspartners